Uutiset

Uutiset 2020

1.11. IGP3 tulos Kyröskoskelta

Kauden viimeinen tavoite oli saada tulos Rillalle IGP:n voittajaluokasta. Tätä tulosta lähdettiin hakemaan Kyröskosken Käyttökoirien järjestämästä kokeesta 30.10. Selkeästi alkoi punteissa painaa pieni kisaväsymys ja jo tunnistetut ongelmat jäljellä toistuivat, eli peltoon jäi taas esineitä ja sitä myöden myös kallisarvoisia pisteitä. Jäljeltä kuitenkin saimme 86 pistettä. Tottiksessa Rilla teki tasaista suoritusta aina noutoihin asti, mutta siellä näkyy vielä koiran turha vietin purkaminen ylimääräisenä toimintana. Tällä kertaa tasamaan noudon luovutuksessa oli sanomista sekä vinoesteen paluun Rilla teki esteen kiertämällä. Vinoesteen lisäksi pistemenetyksiä tuli eteenlähetyksestä, jossa rilla otti kolmen ympyryrälenkin verran vauhtia, ennen kuin lähti etenemään oikeaan suuntaa. Tottiksesta jäi näin pisteitä 87. Puruissa selkeä tiedostettu keskeneräinen  asia on piilonkierrot ja niitä Rilla kiersi tasan kaksi, eli risteilystä lähti jo heti pisteitä roimasti. Toinen pistemenetys tuli pitkän liikkeen uudelleen hyökkäyksen jälkeisessä irrotuksessa, jossa jouduin antamaan toisen käskyn, ennen kuin Rilla irrotti otteen. Muuten C--osa sujui varsin hyvin, pientä pumppausta otteissa vielä oli. Suojelusta pisteitä kertyi 83 ja kokonaistulokseksi 256 ja koulutustunnus IGP3. Koira teki jokaisessa osiossa koulutustasonsa mukaisen suorituksen, pois lukien jälki, jossa se kyllä osaa olla parempi, mutta esineongelmaa ei ehditty korjata tähän väliin. Nyt ansaittua lepoa ja vikalistan mukaista korjausta ja ensi vuonna uusiin koitoksiin. 

26.10. IFH-mestaruuskilpailut Vihdissä 24.10.

Bouviereiden ja beauceronien IFH-mestaruudet ratkottiin Vihdissä lauantaina kauniissa syyssäässä. Luoteis-Uudenmaan Käyttökoirat ry:n järjestämässä kokeessa oli yhteensä 10 koiraa, joista 6 mestaruuskilpailuun osallistuvia rotuja. Kokeen tuomarina toimi Outi Hermiö ja ratamestarina Kimmo Kaartinen.  Bouviereita oli ilmoittautunut 2, IFH2 luokkaan Saija Mattila ja Hauwaskan Deborah ja IFH1 luokkaan Katriina ja Hillariina Wisgund v Caya´s Home. 

Molemmat bouvierit tekivät kilpailussa tuloksen, Saijan Maija pitkällä kokemuksella ja rautaisella osaamisella ajoi 82 pisteellä mestaruuteen, Katriina ja Rilla 70 pisteella RM kakkosiksi. Kilpailu käytiin hienoissa puitteissa ja erinomaisessa hengessä. Rotumestuuskilpailussa on aina on erityishohtonsa ja on aina kunnia päästä osallistumaan<3 

27.9. IGP 2020 rotumestaruudet ratkoittiin Vihdissä 26.9.

Bouviereiden IGP mestaruudet ratkottiin Vihdissä 26.9. Kisassa olivat mukana oma tuontimme Hillariina Wisgund v Caya´s Home ja D-pentueestamme Peikkonevan Dame Hekla ja Pekka Hallivuori. Molemmat koirat saivat hienosti tuloksen mestaruuskokeessa, vaikka tottelevaisuudessa tuli molemmille koiraurheiluun välillä kuuluvia yllätyksiä. Mestaruuden vei tällä kertaa IGP2 luokassa kilpailut Rilla.

Pekalle ja Heklalle isot onnittelut koulutus tunnuksesta ja toisesta sijasta, tästä on Heklan hyvä jäädä mammalomalle :)

21.9. Pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 47

IGP1, SPH1, BH, MH Peikkonevan Dame Heklalle odotetaan pentuja syntyväksi viikolla 47. Isänä pentueelle on KNPV PH1 sertifioitu Hollantilainenuros marius Caesar. Tästä pentueesta pennut luovutetaan vain harrastaviin koteihin.

 

7.8. Pentusuunnitelmia

Pentusuunnitelmat talvelle etenevät ja lisätietoa tulee lähiviikkoina, ole kuulolla!

11.5. Hyvästi Arro

Arron hoidot eivät auttaneet ja kun mitään ei ollut enää tehtävissä, oli päästettävä ystävä kivuttomille treenipelloille. Gauna equina vei Arron aivan liian aikaisin. Hyvää matkaa hieno iso ystävä <3 

27.4. Putte liittyi remmiin

Pieni Putte, eli bpkseripoika Bits Bite Ctrl Alt Del liittyi laumaamme heti pääsiäisen jälkeen. Putte vaikuttaa oikein lupaavalta ja aktiiviselta pennulta ja aloittelee opiskelemaan palveluskoiran elämää Kimmon kanssa.

12.3. Vuoden suojelukoira Rilla

Hillariina was rewarded on Finnish Bouvier clubs dog of the year competition as IGP dog of the year 2019. our kennel was 3rd, in the competition  for best working breeder!

Hillariina palkittiin Supmen Bouvier yhdistyksen vuoden 2019 suojelukoirana ja Peikkonevan kennel sijoittui PK-kasvattaja kilpailussa kolmanneksi! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.2. Peikkonevan Lord van het Gieldre Hofille IGP3 tulos

our Belgian ambassador started this year with fine 266 point IGP 3 result. Well done and big congrats Johan and Lord!

Peikkonevan Lord van het Gieldré Hof aloitti tuloskauden viime vuoden tapaa jo heti helmikuussa. Tälläkin kertaa tuloksena hieno IGP3 tulos 266 pisteellä. Paljon onnea Belgiaan Johanille ja Lordille.

 

Uutiset 2019

19.10.2019 Rilla MM-hopealle BWC 2019 IGP 1-2 luokassa

Our little jewel, Hillariina Wisgund v Caya's Home, had the priviledge to start her IGP carreer in world championships and what a start it was ❤ This little but spicy and powerfull bitch made the hole competitions best A- and C result 😍 Obedience didn't go as planned, but still we got fine result 97-71-95, total 263 points, whitch we are so proud of. This result brought us to the podium and in second place in IGP1-2🇫🇮🏆
Team Finland had also another competitor, Peikkonevan Dame Hekla and Pekka Hallivuori ❤ Hekla and Pekka where also in their first IGP trial and they made very good performances in tracking and in obedience💪. Unfortunatelly they where disqualified in protection. Better luck next time!

 

Meidän Rilla, eli Hillariina Wisgund v Caya´s Home aloitti koeuransa Tanskassa 12.-13.10.2019 pidetyissä bouviereiden IGP maailmanmestaruuskilpailuissa. Rilla osallistui IGP1 luokkaan saaden 97-71-95 tuloksen ja saavuttaen kilpailun parhaimman A- ja C-osan palkinnot ja sijoittui IGP1-2 luokassa MM-kakkoseksi. Tästä se on hyvä jatkaa suunnitelmia tulevaisuuteen ;) 

MM-karkeloissa oli myös upeasti mukana Peikkonevan Dame Hekla ja Pekka Hallivuori, joka teki erittäin vakuuttavaa työtä sekä jäljellä että tottelevaisuudessa. Valitettavasti tulosta ei tällä kertaa kuitenkaan tullut, koska koirakko hylättiin C-osassa tottelmattomuuden vuoksi. Kovasti tsemppiä Pekalle ja Heklalle jatkooon!

2.9.2019 Rilla suoritti BH-kokeen

Hillariina Wisgund v Caya's Home passed BH- test today 😊

Meidän Rilla suoritti BH-kokeen hyväksytysti tänään 😊

6.7.2019 BH-koe hyväksytty

Peikkonevan Dame Hekla ja Pekka Hallivuori suorittivat tänään BH-kokeen hyväksytysti! Paljon onnea kilpailukirjan korkkauksesta 🍾 BH- kuvan puuttuessa kesäinen kuva Heklasta jäljellä ❤

Peikkonevan Dame Hekla and Pekka Hallivuori passed BH-test today! Big congrats for the first line in the trialbook

18.3.2019 IGP3 tulos Belgiasta

IGP3 result to Peikkonevan Lord v.h. Gieldré Hof!!
"Lord" and his handler Johan de Renet earned their IGP3 title yesterday in Molenbeersel, Belgium with 269 points (94-88-87) Big Big congrats to this fine team in Belgium 🍾🐾😍

Peikkonevan Lord v.h. Gieldré Hofille IGP3 tulos!
Lord ja ohjaajansa Johan de Renet viimeistelivät IGP3 koulutustunnuksen eilen Molenbeerselissä Belgiassa pidetyssä kokeessa. Pisteitä kertyi hienosti 269 (94-88-87). Paljon onnea Belgian tiimillemme 🍾🐾😍

11.2.2019 IGP-tulos Belgiasta

Our Belgian ambassador, Peikkonevan Lord v.h. Gieldrehof "Lord" finnished his IGP2 title today with superb points 277 (98-84-95) in hondenclub De Dappere Vriends trial in Belgium!
Big, big congrats to Lord and Johan and Carolien De Renet! Just wonderful work what you have done with him ❤ Thank you!

 

Peikkonevan Belgian lähettiläs P. Lord v.h. Gieldrehof ansaitsi hienolla tuloksella 277p (98-84-95) tänään IGP2 koulutustunnuksen!
Isot onnittelut Lordille ja Johan ja Carolien De Reneelle hienosta tuloksesta ja iso kiitos tehdystä työstä Lordin kanssa ❤

 

Uutiset 2018

3.11. IPO-tuloksia rotumestaruuskisoista

P. Lord Luhtavilla ja P. Don Loihi mittelöivät bouviereiden IPO-rotumestaruuskilpailuissa 3.11. Vihdissä. Molemmat koirat saivat hienosti koulutustunnukset luokistaan P. Don Loihi IP1 ja P. Lord Luhtavilla IP2 ja P. Lord Luhtavilla voitti rotumestaruuden. Hienoja tuloksia siis Peikkonevan tiimille. Tästä on hyvä kerätä voimia ensi kauteen ja uusiin haasteisiin!

Heklan terveystutkimustulokset

Peikkonevan Dame Hekla kävi terveystarkastuksessa huhtikuussa ja lonkat kuvattiin B/B ja kyynärät 0/0, selkä oli puhdas kokonaisuudessaan.

4.6. 2018 Martalle FH2-tulos

Peikkonevan Lady Likusteri, eli MArtta jäljesti Inkoossa 4.6. erittäin vaikeissa olosuhteissa hienosti FH2-koulutustunnuksen

19.6.2018 Ripan terveystutkimustulokset

Peikkonevan Semper Optimus kävi terveystutkimuksissa ja pienoisena yllätyksenä sieltä tuli lonkat tuloksella D/C ja kyynärät 0/0, Ripallahan on jo aikaisemmin todettu olkanivelissä OCD, mutta sen tilanne oli jo oletettua parempi.

16.7. 2018 Reinon terveystutkimustulokset

Peikkonevan Semper Invictan eli Reinon terveystutkimustulokset olivat mitä mukavimmat. Reino kuvattiin lonkiltaan A/A ja kyynärät 0/0, myös koko ranka oli puhdas. Reino on olkanivelten OCD:n osalta leikattu molemmin puolin.

 

4.6. P. Semper Glorificus ROP pentu Eestin voittaja näyttelyssä

P. Semper Glorificus "Molly" esiintyi upeasti ensimmäisessä pentunäyttelyssään Eestin Voittajassa ja oli ROP pentu ja sai vielä kunniapalkinnon. Paljon onnea Mollylle ja omistajallensa Kairille hienosta avauksesta!

 

 

20.5. FI MVA Peikkonevan Kaarlenvaltikka

Peikkonevan Kaarlenvaltikka "Ronon", sai viimeisen valioitumiseen oikeuttavan SERTtinsä Helsingin kansainvälisestä koiranäyttelystä 20.5.

Käyttötuloksethan Rononilla on jo hyvän aikaa olleet kasassa ja nyt viimeisen SERTtin napsahtaessa kohdilleen leivottiin Rononista FI MVA! Ronon oli Helsingissä myös ROP ja sai CACIBin :) Paljon onnea Sirpalle ja Rononille hienosta saavutuksesta!

20.5. Peikkonevan Dame Hekla virallisissa luustokuvissa

Peikkonevan Dame Heklan viralliset luustokuvat tulivat ja priimaahan sieltä pukkasi. heklan lonkat ovat A/A ja kyynärät 0/0. 

15.4. P. Dame Hekla MH Kuvattu ja P. Big Ben luonnetestattu

Peikkonevan Dame Hekla "Hekla" suositti MH-kuvauksen hyväksytysti 8.4.2017 Ruotsissa. Heklan eri osioiden arvosanat kertovat, että Hekla on sosiaalinen, äänivarma ja siltä löytyy reippaasti taisteluhalua ja saalisviettiä. Paljon onnea Lotalle ja Heklalle hienosta tulosesta!

Alla Heklan testitulos osa-alueittain.

Samana viikonloppuna kävi Peikkonevan Big Ben suorittamassa luonnetesti Somerolla. Artturin testi meni vallan hienosti kaikkien osa-alueiden ollessa plussalla. Reipas pikkumies! Pisteitä kertyi Arskalle kaikenkaikkiaan 125p!

mestis_028_edited.jpg
received_774411190021900_resized_2020092
_DSC2879.jpg
pentuemainos viim.png