top of page

Me

74693223_1630255123772368_5823250804630355968_o_edited.jpg

Olemme nelijäseninen perhe Vihtijärveltä, Nurmijärven kupeesta. Perheemme koostuu kahdesta aikuisesta (Katriina ja Kimmo) ja kahdesta nuoresta miehestä (Niklas -05  ja Kaius -09). Sekä neljästä koirastamme,  kahdesta bouvierista, yhdestä bokserista ja yhdesta saksanpaimenkoirasta.

Saksalaisvalmisteiset ovat Kimmon ohjauksessa ja omistuksessa ja bouvierit sitten Katriinan. 

Koiriemme kanssa harrastetaan tänä päivänä aktiivisesti IGP:tä ja IFH:a, joskin kokemusta löytyy melkein kaikista PK-lajiesta. Kimmo on pätevöity kilpailuavustaja ja vetää omaa suojeluyhmää Uudellamaalla.

Meillä kaikki koirat viettävät aikaansa ihmisten kanssa. Päivät koirat viettävät omissa tarhoissaan, mikäli eivät ole mukana etätöissä. Eli sillon kun ihmisiä on kotona, niin myös koirat pyörivät porukoissa, osallistuen siihen, mitä talossa tapahtuu.

Myös pennut asuvat meillä sisällä, jolloin nekin tottuvat pienestä pitäen ihmisiin kaikkine oikkuineen.

Ensimmäinen pentu syntyi 2006 ja kennelnimi, Peikkonevan, on myönnetty 2007.

Tähän mennessä maailmalle on Peikkonevan tuvasta lähtenyt 5 bouvierpentuetta

ja 2 lancashire heeler pentuetta. 

 

Peikkonevan pentueet suunnitellaan tarkasti ja jokainen pentue on pitkällisen harkinnan tulos. Tavoitteena ei ole määrä vaan laatu, painottaen ensisijaisesti rodunomaisia luonteita.  

Tarkemmin voit tutustua koiriimme niiden omilla sivuilla

Kotoamme löytyvä koiraedustus:

Eläkeläiset siirtyivät vuoden 2023 aikana taivallisille harrastusmaille ja kotona onkin nyt "vain" nuorisoa.

Nuorimpina tulokkaina ja innokkaasti PK-harrastuksen saloja opiskelemassa meillä on pikkumies SPU Moorschloss Geronimo,i bvu Norbert Kallista v Caya´s Home, bvn IGP3 IFH1 BH Hillariina Wisgund v Caya´s Home ja Kimmon bu Bits Bite Ctrl Alt Del, eli Putte.

Kaikista koiristamme löydät lisätietoja Koiramme välilehden alta!

_DSC2879.jpg
bottom of page